Yogakurser

Mellan/avancerad (nivå 2-3)

Shiva Shakti Yoga undervisar Yoga på klassiskt sätt. Mina Yogaklasser är som en privatklass för flera.

Denna klass innehåller alltid en full Asanaklass med framåtböjningar, bakåtböjningar, ryggradstwist, höftöppnare, inversioner och avslappning. Vi arbetar klassen igenom med Full yogisk andning som är grunden för all Pranayama. Instruktionerna som ges är personliga. Detta gör att personer utifrån sin förmåga för tillfället får de instruktioner som passar.

Varje klass har ett fokus. Detta kan vara ett Mantra, en Myt, någon Dhyana (meditationsövning), eller någon Kundalini övning.

Nästa kursstart

Nästa kursstart: 2022-09-17

Anmäl dig här till Nivå 2-3!

Tid: Söndagar, kl 18.00-20.00

Plats: Moveri (vån 5, Pustervikshuset), Järntorgsgatan 12-14, 413 01 Göteborg

Ta igen missade klasser

Missade klasser tas igen genom inspelade klasser.

Prova på

Prova på är möjligt under kursens gång. Det kostar 400 kr. Kostnaden är för att säkra att de som kommer har tänkt igenom att de vill vara med på klassen, och inte stör övriga. Plats bokas via mail till: info@shivashakti.se

Drop-in

Kurserna är stängda. Drop-in möjlighet finns ej. Specialsydda kurser utifrån speciella livssituationer går att tala om med lärare.

Privatklasser

En lärare och en elev är yogans äldsta sätt att lära ut på. Vi utarbetar ett Yogaprogram efter dina förutsättningar, samt utefter vad som gagnar dig bäst mentalt, fysiskt, emotionellt och spirituellt.

För att utveckla eller skapa ett personligt program för egenpraktik för både vana utövare samt nybörjare.

Du bokar privatlektion på denna länken. En privatklass är 90 minuter. Du mailar i god tid dina önskemål om vad du vill lära dig/fokusera på under Yogaklassen.

En privatklass kan användas för att bygga ett eget program som med ett halvårs eller års mellanrum kan byggas på och justeras.

Du får skriftligt övningarna överskickade via mail efter privatklassen. Det går också bra att ta foton under klassen för att använda som stöd för att minnas övningarna.

Fortbildning för yogalärare 200 tim

Fortbildning för dig som redan undervisar men vill förkovra dig, samt för erfarna utövare som vill fördjupa sin kunskap för sin egen skull.

Vi träffas 1 heldag i månaden. Det blir 4 tillfällen under hösten och 5 tillfällen under våren.

Läs mer och anmäl dig här till Fortbildning!

Yogans Historia och Filosofi

För dig som endast vill studera Yogans historia och filosofi är den teoretiska delen av utbildningen ovan möjlig att gå separat.

För mer information, läs här!

Workshops

Se aktuella workshops här!

Livssamtal

Se egen flik!

Obs!

Alla Yogaklasser är fysiskt utmanande. Har du någon sjukdom eller allvarligare skada var god och rådgör med läraren via telefon eller mail innan anmälan. Då kan privatklass vara något för dig. Se nedan!