Yogakurser

Nybörjare/Fortsättare (nivå 1-2)

Kurs på nybörjare/fortsättningsnivå. Lär dig Yoga i sin traditionella filosofiska kontext!

Med en filosofisk grund, hänvisning till tradition och med individen i fokus. Du lär dig att arbeta med ditt emotionella, mentala och själsliga jag, liksom ditt kroppsliga.

”Yoga handlar inte om att knyta sig i knopar. Vi är redan knutna i knopar. Yoga handlar om hur vi kan knyta upp oss.”

Nästa kursstart

Nästa kursstart: Preliminärt 2021-09-02. Anmäl dig här Yogakurs Nybörjare/Fortsättare (nivå 1-2)!

Tid: Onsdagar 17.30-19.00

Plats: Yogarummet Majorna, Godhemsgatan 4

Nivå 2-3 Måndagar

Shiva Shakti Yoga undervisar Yoga på klassiskt sätt. Mina Yogaklasser är som en privatklass för flera.

Denna klass innehåller en full Asanaklass med framåtböjningar, bakåtböjningar, ryggradstwist, höftöppnare, inversioner och avslappning. Instruktionerna som ges är personliga. Detta gör att personer utifrån sin  förmåga för tillfället får de instruktioner som passar. Vi arbetar klassen igenom med Full yogisk andning som är grunder för all Pranayama.

Varje klass har ett fokus. Detta kan vara ett Mantra, en Myt, någon Dhyana (meditationsövning), eller någon Kundalini övning. Ett veckobrev med teori, filosofi samt lästips runt fokuset för veckan skickas ut innan klass.

Mina klasser är upplagda som en möjlighet för självutveckling. Syftet är inte att uppnå något, utan att komma i harmoni med sig själv och nå enhet med den värld man är en del av.

Nästa kursstart

Nästa kursstart: 2021-01-17. Obs! Denna klass har slagits samman med söndagsklassen pga ny lag som trätt i kraft 10/1-2021.

Anmäl dig här till Nivå 2-3 Måndagar

Tid: Måndagar, kl 18.15-20.15

Plats: Moveri, Pustervikshuset (vån 5), Järntorget

Nivå 2-3 Söndagar

Shiva Shakti Yoga undervisar Yoga på klassiskt sätt. Mina Yogaklasser är som en privatklass för flera.

Denna klass innehåller alltid en full Asanaklass med framåtböjningar, bakåtböjningar, ryggradstwist, höftöppnare, inversioner och avslappning.Vi arbetar klassen igenom med Full yogisk andning som är grunden för all Pranayama. Instruktionerna som ges är personliga. Detta gör att personer utifrån sin förmåga för tillfället får de instruktioner som passar.

Varje klass har ett fokus. Detta kan vara ett Mantra, en Myt, någon Dhyana (meditationsövning), eller någon Kundalini övning. Ett veckobrev med teori, filosofi samt lästips runt fokuset för veckan skickas ut innan klass.

Nästa kursstart

Nästa kursstart: 2021-01-17. OBS! Pga ny lag som trätt i kraft 10/1 sker undervisningen tills vidare via Zoom.

Anmäl dig här till Nivå 2-3 Söndagar!

Tid: Söndagar, kl 17.15-19.15

Plats: Moveri, Pustervikshuset (vån 5), Järntorget/Zoom tills vidare

Ta igen missade klasser

Det går bra att ta igen missade klasser på andra kurser under kursens gång! Tills vidare genom inspelade klasser via Zoom.

Prova på

Prova på är möjligt under kursens gång. Det kostar 200 kr. Kostnaden är för att säkra att de som kommer har tänkt igenom att de vill vara med på klassen, och inte stör övriga. Plats bokas via mail till: info@shivashakti.se

Drop-in

Kurserna är stängda. Drop-in möjlighet finns ej. Specialsydda kurser utifrån speciella livssituationer går att tala om med lärare.

Fortbildning för yogalärare 200 tim

Fortbildning för dig som redan undervisar men vill förkovra dig, samt för erfarna utövare som vill fördjupa sin kunskap för sin egen skull.

Vi träffas 1 heldag i månaden. Det blir 4 tillfällen under hösten och 5 tillfällen under våren.

Läs mer och anmäl dig här till Fortbildning!

Yogans Historia och Filosofi

För dig som endast vill studera Yogans historia och filosofi är den teoretiska delen av utbildningen ovan möjlig att gå separat.

För mer information, läs här!

Workshops

Se aktuella workshops här!

Livssamtal

Se egen flik!

Obs!

Alla Yogaklasser är fysiskt utmanande. Har du någon sjukdom eller allvarligare skada var god och rådgör med läraren via telefon eller mail innan anmälan. Då kan privatklass vara något för dig. Se nedan!

Privatklasser

En lärare och en elev är yogans äldsta sätt att lära ut på. Vi utarbetar ett Yogaprogram efter dina förutsättningar, samt utefter vad som gagnar dig bäst mentalt, fysiskt, emotionellt och spirituellt.

För att utveckla eller skapa ett personligt program för egenpraktik för både vana utövare samt nybörjare.

Du bokar privatlektion på denna länken. En privatklass är 90 min och kostar 1200kr. Du mailar i god tid dina önskemål om vad du vill lära dig/fokusera på under Yogaklassen.

Kommentarer inaktiverade.