Yogakurser

Nybörjare/Fortsättare (nivå 1-2)

Kurs på nybörjare/fortsättningsnivå. Lär dig Yoga i sin traditionella filosofiska kontext!

Med en filosofisk grund, hänvisning till tradition och med individen i fokus. Du lär dig att arbeta med ditt emotionella, mentala och själsliga jag, liksom ditt kroppsliga.

”Yoga handlar inte om att knyta sig i knopar. Vi är redan knutna i knopar. Yoga handlar om hur vi kan knyta upp oss.”

Nästa kursstart

Nästa kursstart: 2019-08-28. Anmäl dig här Yogakurs Nybörjare/Fortsättare (nivå 1-2)!

Tid: Onsdagar 19.15-20.45

Plats: Yogarummet Majorna, Godhemsgatan 4

Mellan Nivå (nivå 2)

Shiva Shakti Yoga undervisar Yoga på klassiskt sätt. Mina Yogaklasser är som en privatklass för flera.

Denna klass innehåller en full Asanaklass med framåtböjningar, bakåtböjningar, ryggradstwist, höftöppnare, inversioner och avslappning.Vi arbetar klassen igenom med Full yogisk andning som är grunden för all Pranayama. Instruktionerna som ges är personliga. Detta gör att personer utifrån sin förmåga för tillfället får de instruktioner som passar.

Den främsta skillnaden från den avancerade klassen är att genomgång av tradition och filosofiska koncept ges mer tid på den avancerade klassen.

Nästa kursstart

Nästa kursstart: 2019-08-23. Anmäl dig här till Yogakurs Mellan Nivå (nivå 2)!

Tid: Fredagar, kl 17.30-19.15

Plats: Moveri, Pustervikshuset (vån 5), Järntorget

Avancerad Nivå (nivå 2-3)

Shiva Shakti Yoga undervisar Yoga på klassiskt sätt. Mina Yogaklasser är som en privatklass för flera.

Denna klass innehåller en full Asanaklass med framåtböjningar, bakåtböjningar, ryggradstwist, höftöppnare, inversioner och avslappning. Instruktionerna som ges är personliga. Detta gör att personer utifrån sin  förmåga för tillfället får de instruktioner som passar. Vi arbetar klassen igenom med Full yogisk andning som är grunder för all Pranayama.

Varje avancerade klass har ett fokus. Detta kan vara ett Mantra, en Myt, någon Dhyana (meditationsövning), eller någon Kundalini övning. Ett veckobrev med teori, filosofi samt lästips runt fokuset för veckan skickas ut innan klass.

Mina klasser är upplagda som en möjlighet för självutveckling. Syftet är inte att uppnå något, utan att komma i harmoni med sig själv och nå enhet med den värld man är en del av.

Nästa kursstart

Nästa kursstart: 2019-08-19. Anmäl dig här till Yogakurs Avancerad Nivå (nivå 2-3)!

Tid: Måndagar, kl 18.15-20.15

Plats: Moveri, Pustervikshuset (vån 5), Järntorget

Ta igen missade klasser

Det går bra att ta igen missade klasser på andra kurser under kursens gång!

Prova på

Prova på är möjligt. Det kostar 200 kr. Kostnaden är för att säkra att de som kommer har tänkt igenom att de vill vara med på klassen, och inte stör övriga. Plats bokas via mail till: info@shivashakti.se

Drop-in

Drop-in finns möjlighet till, i mån av plats. Det går bra att maila innan för att ta reda på om det finns plats! Maxantal på klasserna är 15 personer. Pris för drop-in är 250kr för 90 min, 275kr för 105 min och 300kr för 120min.

Avancerad Yogalärarutbildning/fortbildning 200 tim

Yogalärarutbildning/fortbildning för dig som redan undervisar men vill förkovra dig, för dig som vill börja undervisa och vill gå djupt in i Yogatraditionen från början, samt för dig som vill fördjupa din kunskap för din egen skull.

Vi träffas 1 heldag i månaden. Det blir 4 tillfällen under hösten och 5 tillfällen under våren.

Läs mer och anmäl dig här till Avancerad Yogalärarutbildning/fortbildning!

Yogans Historia och Filosofi

För dig som endast vill studera Yogans historia och filosofi är den teoretiska delen av utbildningen ovan möjlig att gå separat.

För mer information, läs här!

Obs!

Alla Yogaklasser är fysiskt utmanande. Har du någon sjukdom eller allvarligare skada var god och rådgör med läraren via telefon eller mail innan anmälan. Då kan privatklass vara något för dig. Se nedan!

Privatklasser

En lärare och en elev är yogans äldsta sätt att lära ut på. Vi utarbetar ett Yogaprogram efter dina förutsättningar, samt utefter vad som gagnar dig bäst mentalt, fysiskt, emotionellt och spirituellt.

För att utveckla eller skapa ett personligt program för egenpraktik för både vana utövare samt nybörjare.

Du bokar privatlektion på denna länken. En privatklass är 90 min och kostar 1200kr. Du mailar i god tid dina önskemål om vad du vill lära dig/fokusera på under Yogaklassen.

Kommentarer inaktiverade.