Uma Inder-Ayurvediska konsultationer

Vi har nu glädjen att erbjuda traditionella Ayurvediska konsultationer i samband med Uma Inders besök i Göteborg från Bali i sommar! Endast ett fåtal platser kommer att erbjudas, så anmäl dig så snart som möjligt!

Innehåll

Konsultationen kommer att adressera frågor som: Vem är jag? Vad är min själs mening? Vad kommer att göra mig verkligt lycklig? Hur kan jag vakna till mitt fulla potential? Hur håller jag kontakt med mitt högre medvetande? Hur integrerar jag mina spirituella erfarenheter i mitt vanliga liv? Vilken meditations och yogaform är rätt för mig? Vad kan jag göra för att sova bättre? Hur kan jag få mer energi? Hur kan jag finna mer lugn? Hur kan jag leva ett långt och friskt liv? Detta och mycket mer! 

Detta är frågor som Ayurveda traditionellt sökt finna svar på. 

Konsultationen utgår på traditionellt vis från en kartläggning av personlig hälso- historik.

Uma är grundare till KUSH, ett Ayurvediskt center kopplat till Yoga Barn på Bali. 

Uma har en examen i Ayurveda från Ayurvedic Institute of America, California. Hon har även studerat under Ayurvediska läkare i Indien. 

Kommentarer inaktiverade.